En färsk studie visade att regelbunden motion kan vara lika effektivt för att förebygga bröstcancer som mammografi. Regelbunden motion är inte bara bra för din fysiska hälsa, men det är också bra för din mentala hälsa också. När du tränar regelbundet, du bygger muskler, öka din ämnesomsättning, och stärka dina ben, lungor, och hjärta. Detta kommer att hjälpa dig att vara mindre mottagliga för sjukdomar som depression och hjärtsjukdomar. När du tränar regelbundet, du gör det bästa av din tid genom att vara aktiv. Detta ger dig en känsla av prestation och får dig att känna dig som en bättre person. När du ser tillbaka på din barndom år, kommer du att upptäcka att du gjorde mycket mer saker regelbundet än du gjorde när du arbetade ett jobb som uttråkad dig. Dessa saker kan vara svåra att göra nu, men du kommer att finna att din kropp kommer att tacka dig.

Din kropp består av celler och utövar regelbundet hjälper dig att göra friskare celler i framtiden. Dina celler är ansvariga för att producera energi för dig, och att få mer energi innebär att du är friskare. Motion hjälper din kropp att få mer energi och kan hjälpa till att hålla din energi nivåer upp. Detta hjälper dig att vara mindre benägna för olyckor och smärta samt hjälper dig att undvika skador. Det gör också dina leder starkare, vilket gör dem längre och ger ökad rörlighet.

Hälsofördelar med fysisk aktivitet

Du kanske upptäcker att regelbunden fysisk aktivitet hjälper dig att vara lyckligare och friskare. När du tränar, du kommer att ha mer energi och effekterna av regelbunden motion kan hjälpa dig att upprätthålla en hälsosam vikt. Regelbunden fysisk aktivitet kan också hjälpa dig att må bättre om dig själv och att öka dina chanser att komma överens med andra. Motion kan också minska risken för hjärtsjukdomar. När du tränar regelbundet, tenderar din puls och blodtryck att minska. Detta bidrar till att minska risken för hjärtinfarkt eller stroke. Kan hjälpa dig gå ner i vikt och öka din energi nivåer.

Regelbunden motion hjälper dig att bränna kalorier och förbättra din hälsa, och det kan förbättra din sömn. Hjälpa dig att komma i form och hålla dig i form. Du kan bränna bort extra kalorier i processen och öka din ämnesomsättning. Detta kan hjälpa dig att gå ner i vikt och komma i bättre form. Om du deltar i övningen kommer du att utveckla större koncentration. och du kommer att bli bättre på att fokusera på svåra uppgifter och fatta beslut. baserat på den information som du får.

Regelbunden aktivitet kan också hjälpa dig att minska stress. känslomässig och psykisk stress. Vissa studier visar att regelbunden fysisk aktivitet har visat sig minska effekterna av stress och ångest och kan också hjälpa dig att övervinna negativa känslor som kan leda till depression. Det kan också hjälpa dig att leva ett längre liv. Regelbunden fysisk aktivitet har varit kända för att förbättra din hälsa, förbättra ditt immunförsvar, stärka ditt hjärta, hjälpa dig gå ner i vikt, förebygga sjukdomar som cancer och diabetes, och förbättra din syn. Regelbunden fysisk aktivitet kan hjälpa dig att upprätthålla en hälsosam kroppsvikt.